Familjehem!

Nu har vi fått veta att E ska flytta till ett familjehem på onsdag.

Det känns inge bra alls då vi har varit så nöjda med jourhemmet. Dom lät oss vara så delaktiga i allt som rörde E.
Soc har även sett att E fortfarande känner trygghet hos oss så nu vill soc att vi bara ska träffa han 1 gång i månaden. 
Fy fan säger jag bara. 
Hur kan man vilja ta bort en trygghet från ett barn ? 

Jag kommer aldrig ge upp hoppet om våran prins. 

Vi står rätt stilla i hela processen då vi väntar på rättsläkarintyget fortfarande. Så inget speciellt händer just nu.

Inte ensam

Har fått flera mejl angående flera som har blivit anklagade av polis och läkare att dom har slagit sina barn,trots att det inte är sant. 

Vilket sjukt samhälle vi lever i. Direkt när en läkare ser en fraktur på ett spädbarn så stämplar dom barnmisshandel utan att ens kolla upp orsaken.

Sen vi vart misstänka för detta så har jag kollat upp olika saker med andra läkare och specialister. Dom alla säger att frakturer och blödningar i hjärnan har många barn redan vid födseln. Och många av fallen handlar om D-vitaminbrist. 
Ett barn får 60% av sin mammas d-vitamin. Och har mamman redan lågt av det så får barnet D-vitaminbrist,Vilket leder till extrem benskörhet. Det räcker att ta hand om barnet som vanligt så får dom frakturer.
Jag har alltid haft låga värden av D-vitamin så jag och några andra läkare tror på att det handlar om benskörhet hos våran son. Så han har fått frakturer.

Men men det är inget som är konstaterat ännu. Vi får vänta på alla miljoner med prover och utredningar först. Jag kommer aldrig ge upp, för än jag vet hela orsaken till vad som har hänt.

Kämpa på ni också som är med om samma sjuka anklagelse ❤

Mår så dåligt

Domen kom i måndags. Vi förlorade som vi trodde vi skulle göra. Fast advokaten sa att mot förvaltningsrätten har vi ingen chans så vart man ändå ledsen.

Nu ska det överklagas. Väntar på svar fortfarande från rättsmedicin. 
Och har även fått kontakt med en specialist läkare som ska gå igen alla journaler. Hon tror helt och hållet på oss och ska få fram vad som kan ha orsakat hans skador. För som hon sa så har våran son ALDRIG haft ett märke på kroppen,vilket ett barn får vid misshandel.
Har även fått veta att det finns 100-tals familjer i Sverige som har splittrats pga fel diagnoser från Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Mår illa av att bara tänka på att vi är misstänka för misshandel på våran son. Det finns inte ens i min värld att man slår någon och framför allt inte ett barn.
Bryter ihop totalt när jag läser tidningarna och flashback om oss. Hur fan kan nån tro nått sånt om oss ? Visst alla som känner oss vet att det inte stämmer och vet att det finns någon förklaring till detta.
Blir också arg på tidningarna som skriver att våran son kommer få bestående men,fast inte ens läkarna vet om han kommer få det eller ej. 

Han mår idag mycket bättre med medicinen han har fått. Och jag vill inget annat att han ska må bra och få komma hem till oss igen. Detta är en ren mardröm vi lever i just nu. Önskar ingen detta.