Inte ensam

Har fått flera mejl angående flera som har blivit anklagade av polis och läkare att dom har slagit sina barn,trots att det inte är sant. 

Vilket sjukt samhälle vi lever i. Direkt när en läkare ser en fraktur på ett spädbarn så stämplar dom barnmisshandel utan att ens kolla upp orsaken.

Sen vi vart misstänka för detta så har jag kollat upp olika saker med andra läkare och specialister. Dom alla säger att frakturer och blödningar i hjärnan har många barn redan vid födseln. Och många av fallen handlar om D-vitaminbrist. 
Ett barn får 60% av sin mammas d-vitamin. Och har mamman redan lågt av det så får barnet D-vitaminbrist,Vilket leder till extrem benskörhet. Det räcker att ta hand om barnet som vanligt så får dom frakturer.
Jag har alltid haft låga värden av D-vitamin så jag och några andra läkare tror på att det handlar om benskörhet hos våran son. Så han har fått frakturer.

Men men det är inget som är konstaterat ännu. Vi får vänta på alla miljoner med prover och utredningar först. Jag kommer aldrig ge upp, för än jag vet hela orsaken till vad som har hänt.

Kämpa på ni också som är med om samma sjuka anklagelse ❤

Kommentera här: