Mår så dåligt

Domen kom i måndags. Vi förlorade som vi trodde vi skulle göra. Fast advokaten sa att mot förvaltningsrätten har vi ingen chans så vart man ändå ledsen.

Nu ska det överklagas. Väntar på svar fortfarande från rättsmedicin. 
Och har även fått kontakt med en specialist läkare som ska gå igen alla journaler. Hon tror helt och hållet på oss och ska få fram vad som kan ha orsakat hans skador. För som hon sa så har våran son ALDRIG haft ett märke på kroppen,vilket ett barn får vid misshandel.
Har även fått veta att det finns 100-tals familjer i Sverige som har splittrats pga fel diagnoser från Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Mår illa av att bara tänka på att vi är misstänka för misshandel på våran son. Det finns inte ens i min värld att man slår någon och framför allt inte ett barn.
Bryter ihop totalt när jag läser tidningarna och flashback om oss. Hur fan kan nån tro nått sånt om oss ? Visst alla som känner oss vet att det inte stämmer och vet att det finns någon förklaring till detta.
Blir också arg på tidningarna som skriver att våran son kommer få bestående men,fast inte ens läkarna vet om han kommer få det eller ej. 

Han mår idag mycket bättre med medicinen han har fått. Och jag vill inget annat att han ska må bra och få komma hem till oss igen. Detta är en ren mardröm vi lever i just nu. Önskar ingen detta.

Kommentera här: